Cardio komplet za teretane – Impulse EC linija

Ukoliko planirate opremati teretanu ili fitness studio imamo jedinstvenu ponudu koja može biti pravo rješenje za vaše potrebe – nudimo vam profesionalni komplet cardio sprava za teretanu: u kompletu dolazi 4 sprave iz profesionalne EC linije (Impulse) svjetski renomiranog proizvođača Impulse Health Tech. Sada možete nabaviti ove sprave po nikad povoljnijim cijenama! Kupnjom ovog kompleta ostvarit ćete značajnu uštedu budući da ga nudimo sa velikim popustom i uračunatom dostavom. Sprave su odmah spremne za isporuku!

Ovaj komplet uključuje slijedeće sprave:

ECR7ECR7 – recumbent bicikl  

 ECE7ECE7 – eliptični trenažer

 traka za trčanjeECT7 – traka za trčanje  ECU7ECU7 – uspravni bicikl

Za konkretnu ponudu i dodatne informacije, slobodno nam se obratite na 051/512-682 ili nas kontaktirajte putem e-maila na shop@blue-gym.com.

 

Encore Linija Impulse

Encore linija od Impulsa namijenjena je za korištenje u lakšim komercijalnim uvjetima, prije svega zbog modernog dizajna idealna je za hotele, a zbog kvalitetne izrade često s ovom linijom opremamo i klupske teretane, fakultete, škole i sve zahtjevne pojedince koji žele imati kvalitetnu profesionalnu spravu za dugotrajnu uporabu.

ec-komplet

Tržišni forte Impulsa je 35 godišnje iskustvo u proizvodnji fitness opreme, a najjači argument je ono čime se svi hvale, a samo najbolji imaju, kvaliteta i povoljna cijena! Posebno ističu da proizvodnju određenih vitalnih dijelova prepuštaju renomiranim usko specijaliziranim tvrtkama, čime se jamči vrhunska kvaliteta proizvoda.

Za estetski i funkcionalni dizajn trenažera Impulse zaslužni su europski i američki stručnjaci. Ova fitness oprema biti će vizualno poboljšanje vašem fitness centru, hotelskom studiju ili drugom prostoru za vježbu.

Odgovori