Poboljšajte svoje intervalne treninge uz Assault cardio sprave!

Intervalni cardio treninzi su odličan način kako poboljšati vašu kondiciju na dinamičan i zanimljiv način. Aerobno treniranje jednakim tempom na duge staze može biti nezanimljivo, obeshrabrujuće i dosadno. Iintervalni treninzi mogu sve to promijeniti. Naime, intervalni treninzi, kao što samo ime nalaže, su treninzi u kojima smanjujemo intenzitet u intervalima. Dakle, ako trčimo, trčimo maksimalnim intenzitetom recimo 10-ak sekundi, i onda trčimo lakšim intenzitetom kako bi odmorili 20-ak sekundi. Svakih 30 sekundi je dakle jedan interval te kroz jedan trening odredi se količina intervala kojom je potrebno da se napreduje.

Kada je riječ o učinkovitom i dinamičnom intervalnom kardio treningu, Assault cardio sprave su stvorene za takav trening. Ove izuzetne sprave donose niz pogodnosti koje će poboljšati vaše intervalne treninge i podići ih na novu razinu. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni sportaš, možete prilagoditi intenzitet vježbanja prema svojim sposobnostima. Korištenjem Assault cardio sprava, aktivirat ćete velike mišićne skupine u tijelu, što rezultira sveobuhvatnim treningom. Bicikliranje na Assault AirBike ili trčanje na Assault AirRunner angažira mišiće donjeg dijela tijela, core-a i gornjeg dijela tijela, pružajući vam potpunu tjelesnu aktivaciju..

Ove sprave vam također nude mogućnost da raznoliko prilagodite svoje treninge tako da mijenjate brzinu, otpor ili trajanje intervala kako biste stvorili treninge prilagođene svojim ciljevima i preferencijama. Intervalni trening s ovim revolucionarnim spravama omogućuje vam da sagorijevate veliki broj kalorija u relativno kratkom vremenskom razdoblju na zabavniji način. Sada kada smo istražili koje su pogodnosti Assaulta cardio sprava, istražimo zajedno raznovrsne sprave u našoj ponudi pod kategorijom “cardio oprema” i izaberite si spravu koja vama najviše paše.

 

Assault AirBike

Ako tražite intenzivan kardio trening koji će istovremeno angažirati gornji i donji dio tijela, Assault AirBike je sprava koja će vas impresionirati. Ovaj revolucionarni bicikl koristi zrak kao otpor, omogućavajući vam da prilagodite intenzitet svog treninga prema vlastitim potrebama. Za razliku od ostalih sobnih bicikala, Assault AirBike ima opcije uprogramiranih intervalnih treninga pomoću kojih ne morate imati trenera kraj sebe kako bi vam pratio intervale, nego ih AirBike prati za vas. Postoje dvije standardne opcije, a to su 10-20 i 20-10 intervali. Kod 10-20 intervala intenzivno punom snagom biciklirate 10 sekundi, a “odmarate” se 20, dok kod 20-10 intervala je obrnuto. Naravno, postoji i opcija da si sami namjestite duljinu i intenzitet ovisno o vašim mogućnostima i potrebama!

 

Assault AirRunner

Za one koji vole trčanje, Assault AirRunner je savršen izbor. Ova traka za trčanje ne koristi motor, već vašu snagu za pokretanje trake, što rezultira u dinamičnom i intenzivnom treningu. To također znači da vi sami određujete brzinu kojom se krećete, niste u mogućnosti namjestiti brzinu kojom će te se kretati na traci. Za intervalne treninge je ta opcija idealna jer ne morate usred vašeg treninga stiskati gumbe kako bi pojačavali ili smanjivali otpor. S druge strane prepopručamo oprez jer ako krenete prenaglo u trening možete izgubiti kontrolu i samim time ravnotežu. 

 

Assault Rower Elite

Rower je sjajna opcija za cjeloviti trening tijela, a Assault Rower Elite je među najboljima na tržištu. Sjednite na njega i osjetite kako vaše mišiće rade dok pomičete ergonomski dizajnirane ručke. Ova sprava pruža nevjerojatan kardio trening uz minimalno opterećenje na zglobovima. Što ju čini pogodnim ako morate sanirati određene ozlijede, primjerice uganuti gležanj ili bolove u leđima. Samim time možete nastaviti intenzivno trenirati bez dodatnih rizika. Preporuka je da su intervali nešto duži kako bi izvukli maksimum iz sprave.

 

Assault AirBike Elite

airbike elite

Assault AirBike Elite je za one koji traže dodatne mogućnosti. Assault AirBike Elite nudi napredne značajke poput dodatnih programa vježbanja i mogućnost povezivanja s pametnim uređajima. Ova “nabildana” verzija Assault Bike-a je profesionalni zračni bicikl koji možete koristiti Bilo gdje. Zajedno sa robusnijim okvirom, čeličnim polugama i aluminijskim nosačem sjedala, Assault AirBike Elite također ima još kvalitetniju zaštitu od korozije, veće, udobnije sjedalo, te veći i pregledniji LCD ekran (poveziv sa Bluetoothom). Poboljšajte svoje treninge praćenjem napretka i postavljanjem novih ciljeva.

 

Neovisno o vašim fitness ciljevima ili razini kondicije, Assault cardio sprave će vam pomoći da postignete izvanredne rezultate. Koju god spravu da odaberete niste pogriješili u svom odabiru jer AirAssault su sprave vrhunske kvalitete koje nude revolucionarno dinamične treninge.  Posjetite BlueGym.hr online trgovinu i odaberite svoju Assault spravu već danas! Istražite naše pogodnosti i razne popuste do 30% kako bi maksimalno uštedili na vašem odabiru Assault cardio opreme. Uzmite kontrolu nad svojim treningom i ostvarite svoje najbolje rezultate do sada!

 

Odgovori