DOBRO DOŠLI U BLUE GYM CENTAR BELVEDER!

Prvi registrirani gym u Rijeci! U sportskom centru Belveder na Omladinskom igralištu od 1989. godine. Onda, kao i sada, uvijek ukorak s vremenom, svojim vjernim članovima nastojimo pružiti maksimalne uvjete za ugodan i učinkovit trening.

belveder2

Odlučili ste svoje zdravlje i izgled konačno uzeti u svoje ruke? Nemojte previše oklijevati, uzmite sportsku opremu i dođite do nas. Imamo za svakog ponešto. Naši treneri Suzi i Filip preporučiti će vam aktivnosti prema vašim ciljevima i sklonostima. Jednostavnije je nego što vam se sada čini, jer za nekoliko treninga biti ćete dio ugodne i motivirajuće radne atmosfere. Rezultate vašeg zalaganja uskoro ćete vidjeti u ogledalu, ali i po reakcijama okoline!

Pored vrhunski opremljene teretane i cardiofitness galerije, bez dodatne nadoplate možete samostalno koristiti i dvoranu za aerobic, streching i borilačke sportove, opremljenu različitim rekvizitima, girjama, boxovima, loptama za pilates, strunjačama, vijačama, stepovima, vrećama za boks… Ako se želite zagrijati u grupnoj igri, predlažemo hakl ili badminton na našem igralištu u dvorištu.

Svi članovi Blue Gym-a mogu koristiti oba fitnessa – Belveder i Kantrida! Dakle jedna članarina i jedna članska iskaznica vrijedi vam za dva najveća i najbolja fitnessa u Gradu!

Cijene možete provjeriti ovdje.

 

belveder1ADRESA: Omladinska 8, Belveder, Rijeka

TELEFON: 051/551 106

E-MAIL: belveder@blue-gym.com

RADNO VRIJEME : 08:00 – 22:30 ponedjeljak – petak, 08:00 – 20:30 subota, nedjeljom zatvoreno

 

 

Odgovori