DOBRO DOŠLI U BLUE GYM CENTAR KANTRIDA!

U sklopu novog dvoranskog plivališta na Kantridi, u prizemlju garažnog objekta, u 700m2 namjenski izgrađenog, vrhunski ventiliranog i klimatiziranog objekta, otvorili smo najmoderniji fitness na ovim prostorima!

kantrida2

Novi centar namjenjen je fitnessu i rekreaciji građana, tjelesnoj pripremi sportaša i kineziterapiji (liječenju pokretom). Sastoji se od prostora za tjelovježbu, sanitarnog prostora, kozmetičko-terapeutskog prostora, klupskog vitamin bara i trgovine dodacima prehrani.

Prostor za tjelovježbu sadrži cardio fitness opremu (1 cardio wave, 4 trake za trčanje, 4 eliptična trenažera, 2 stepera, 2 vertikalne bicikle, 2 horizontalne bicikle, 2 simulatora veslanja), teretanu sa slobodnim utezima i olimpijskim klupama, fitness dvoranu s najmodernijim spravama (35 kom). Posebno smo ponosni na studio za funkcionalni trening opremljen najvećim kavezom za cross trening, kompletom kettlebella – girji od 4 do 34 kg, pilates loptama, platformama i svim potrebnim trenažerima za provođenje efikasnog treninga.

Svakog novoupisanog člana naši treneri će kroz uvodni trening upoznati sa prostorom, opremom i mogućnostima koje nudimo, a svi članovi se bez dodatne nadoplate mogu povremeno konzultirati sa trenerima.

Ponudu programa prilagodili smo vašim potrebama:

“GOLD PERSONAL PROGRAM” – najbrži i najsigurniji put do zamišljenih ciljeva! Potpuno individualiziran rad s osobnim trenerom “1 na 1” uključuje planiranje i provođenje svakog sata fitness, vibracijskog ili pilates treninga prilagođenog vašim potrebama. Trener je uvijek uz vas, koristi sve raspoložive kapacitete kako bi vam trening bio što efikasniji i zanimljiviji. Stalno nadzire i korigira vaše pokrete u vježbi, dozira opterećenje, motivira vas i educira za bolje razumijevanje fitnessa i savjetuje u prehrani.

“STANDARD PROGRAM” – uz nadoplatu od 150,00 kn trener će izraditi vaš osobni program treninga u skladu s vašim ciljevima i trenutnim mogućnostima i uputiti vas u njegovo pravilno provođenje. Nakon toga program provodite samostalno uz mogućnost konzultacije s trenerom.

“BLUE BASIC PROGRAM”- namijenjen je iskusnim polaznicima fitnessa koji imaju dovoljno stručnog znanja za samostalno planiranje i provođenje treninga.

Cijene možete provjeriti ovdje.

Redoviti studenti i srednjoškolci uz predočenje potvrde u Blue Gymu imaju poseban popust.

 

kantrida1ADRESA: Istarska bb, Bazen Kantrida, Rijeka

TELEFON: 051/622 343

E-MAIL: kantrida@blue-gym.com

RADNO VRIJEME : 08:00 – 22:30 ponedjeljak – petak, 08:00 – 20:30 subota, nedjeljom zatvoreno

 

 

Odgovori