Opremanje turističkih objekata

opremanje turistickih objekata

Opremanje turističkih objekata jedna je grana naše djelatnosti kojoj posvećujemo posebnu pažnju, budući da je turizam gospodarstveno od iznimne važnosti, te je vrlo bitno udovoljiti gostima kako bi se nastavio pozitivan trend rasta. Gosti su sve više svjesni važnosti i učinkovitosti tjelesne aktivnosti, i sve više traže mogućnosti za rekreaciju čak i na odmoru. Uz uobičajene ljetne aktivnosti, sve je veća potražnja za objektima koji gostu pružaju mogućnost rekreacije i treninga, neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima. Stoga su na tržištu sve češće u velikoj prednosti objekti koji sadrže manje ili veće fitness prostorije, teretane, i sl. U našoj ponudi možete pronaći fitness opremu za svoj turistički objekt neovisno o njegovom tipu ili veličini.

 

Opremanje hotela

Za hotelske fitness u ponudi imamo kompletnu profesionalnu liniju koja je namijenjena upravo toj svrsi. Riječ je o EC liniji (Impulse) svjetski renomiranog proizvođača Impulse Health Tech. Ove sprave kvalitetom nimalo ne zaostaju za puno razvikanijim brandovima, dok su istovremeno cijenom puno povoljnije, pa možemo reći da nude zaista idealan omjer cijene i kvalitete.

Tržišni forte Impulsa je 35 godišnje iskustvo u proizvodnji fitness opreme, a posebno je bitno naglasiti da proizvodnju određenih vitalnih dijelova prepuštaju renomiranim usko specijaliziranim tvrtkama, čime se jamči vrhunska kvaliteta proizvoda. Za estetski i funkcionalni dizajn trenažera Impulse zaslužni su europski i američki stručnjaci, pa će ova oprema biti i vizualno poboljšanje vašem hotelskom studiju ili fitnessu.

Ova linija uključuje sprave koje omogućuju, ovisno o preferencijama, slaganje praktički kompletnog fitnessa u dimenzijama manjem izdanju:

ECR7ECR7 – recumbent bicikl  

 ECE7ECE7 – eliptični trenažer

traka za trčanjeECT7 – traka za trčanje

 ECU7ECU7 – uspravni bicikl

3 Stack Multistation ES3000

 Dual Adjustable Pulley ES9030

ES3000 sa dodatnom Hi Pulley opcijom

Regulirajuća klupa ES7011

Naravno, uz navedene sprave, ponudu hotelskog fitnessa možete proširiti i raznim utezima, girjama, opremom za funkcionalni trening, strunjačama i sl. Za konkretnu ponudu i dodatne informacije, slobodno nam se obratite na 051/512-682 ili nas kontaktirajte putem e-maila na shop@blue-gym.com, a za Vaš prostor nudimo Vam i mogućnost izrade prostornog razmještaja opreme.

 

Opremanje vila, apartmana i vikendica

U našoj ponudi naći ćete i sve što je potrebno za opremanje manjih fitnessa u vilama, apartmanima i vikendicama (ili u vlastitom stanu). Izbor je zaista velik, a opremanje objekta ovisi o preferencijama vlasnika, potencijalnih gostiju, dostupnom prostoru i sl., Zbog toga je često najbolje da nas kontaktirate sa konkretnim upitom, budući da ćemo Vam lako pomoći savjetom zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu.

 

Bowflex, Schwinn i Nautilus

Za ovu namjenu svakako preporučujemo renomirane brandove Bowflex, Schwinn i Nautilus, čija kvaliteta odskače daleko iznad konkurencije. U našoj ponudi ovih brandova, pronaći ćete gotovo sve što je potrebno za opremanje funkcinalnog fitnessa (trake za trčanje, elipitične trenažere, bicikle, home gym sprave, klupe, podesive bučice i girje i sl.):

Bowflex Max Trainer M3i
bowflex traka za trčanje
Bowflex T18
bowflex home gym
Bowflex PR1000
spinning bicikl
Schwinn 700IC
airdyne
Schwinn Airdyne AD8
eliptični trenažer
Schwinn 510E
traka za trčanje
Nautilus T626
recumbent bike
Nautilus R626
Nautilus E626
bowflex bučice
Bowflex SelectTech 552i
podesiva girja
Bowflex SelectTech 840
home gym
Bowlfex Xtreme 2SE

 

Uz navedene brandove, ovdje vam donosimo jedan manji izbor opreme kako bismo Vam barem donekle olakšali odluku o nabavci:

Home Gym IF1860

home gym

Home Gym IF1560

Kombinirana klupa sa utezima

Kombinirana klupa sa 98 kg utega

regulirajuća bench klupa

Regulirajuća klupa IFFID

Kombinirana olimpijska klupa IFOB

chin dip sprava za trening cijelog tijela

Chin dip vratilo

Squat/Dip Adjustable Rack

Squat Half Rack SL7014

Assault AirBike

Magnetni spinning bicikl PS450

olimpijski uteziUtezi i šipke

komplet kromiranih bučica

Kromirane bučice s nosačem (1-10 kg)

Kettlebell set za klubove 2x 4/8/12/16/20/24/28/32 kg

Girje (Kettlebelli)

MEDICINKA 3KG

Medicinke

Masažeri i rolleri

Ovo je samo mali dio izbora opreme koju nudimo, no može poslužiti kao polazna točka u planiranju opremanja prostora za fitness u Vašem objektu. U svakom slučaju, javite nam se slobodno na 051/512-682 ili nas kontaktirajte putem e-maila na shop@blue-gym.com, kao što je već spomenuto, za Vaš prostor nudimo i mogućnost izrade prostornog razmještaja opreme.

 

Gumeni podovi za fitness

Prije same instalacije sprava ili unošenja opreme u prostor, potrebno je pripremiti i podlogu. Danas su najčešći i najbolji izbor gumene podne obloge. Gumene ploče su izrađene od teškog materijala, i zbog toga su fiksne čak i ako nisu zalijepljene za podlogu. Sustav međusobnog spajanja ploča omogućuje najjednostavnije postavljanje, bilo da se radi o većem, profesionalnom fitness centru ili manjoj teretani.

Gumeni podovi nisu osjetljivi na vlagu i vodu, otporni su na truljenje, dobra su izolacija od neugodnih zvukova i udaraca od utega, lako se postavljaju na glatku i čistu površinu, sa ili bez ljepljenja.

U ponudi imamo brojne modele podova (puzzle, ploče, role) različitih debljina, tako da ćete lako pronaći odgovarajući model ovisno o vrsti opreme ili aktivnostima koje će se provoditi u prostoru. Za veće narudžbe odobravamo i popuste!

Obratite nam se s povjerenjem – naše iskustvo pomoći će Vam da opremite svoj prostor na najadekvatniji način i svojim gostima pružite potpuniji doživljaj, te ugodan i aktivan odmor zbog kojeg će Vam se rado vraćati, a prostor za fitness dodatno će Vas istaknuti u odnosu na konkurenciju.

Dodatne informacije ili neobvezujuće ponude slobodno zatražite na shop@blue-gym.com.

Odgovori