Kvalitetno sjenilo neophodno je za ugodno izležavanje na ljetnim vrućinama

suncobran

Imate li već suncobran? Ljeto se bliži i mnogi već smišljaju planove za ljetni odmor na moru. Sada je pravo vrijeme da provjerite i svu opremu za plažu koja vam je potrebna za ugodan i bezbrižan boravak na moru. U ljetnim vrućinama nikako ne smijete zaboraviti prikladan suncobran, koji je obavezni dio opreme na plaži ili na sportskom terenu, gdje se nakon gutljaja hladnog napitka sklonite u hlad. Dostupni su klasični i višenamjenski suncobrani.

Koji su glavni razlozi za kupnju suncobrana?

Suncobran je prvenstveno namijenjen stvaranju potrebne sjene od užarenog ljetnog sunca na onim mjestima gdje nam je zapravo potreban. Svi volimo biti izloženi ugodnim sunčevim zrakama, ali ako su prejake, mogu ozbiljno oštetiti našu kožu. Stoga je jedan od najvažnijih zadataka suncobrana zaštita od štetnih utjecaja UV zraka, bez obzira nalazimo li se na pikniku, ribolovu, sportskom terenu, ležimo li na plaži, terasi ili travnjaku svog vrta. Sjenilo je tako sinonim za potpunu udobnost na ljetnom suncu gdje god se nalazili.

Širok izbor suncobrana je ono što nam omogućuje da ih učinimo svestranima. Suncobran već dugo nije samo alat za plažu, već je koristan i za ribolov, piknike ili druge sportske aktivnosti na otvorenom (golf, tenis). Iako je suncobran u osnovi dizajniran za stvaranje sjene, on također nudi sigurno sklonište od pijeska, vjetra i kiše, pa je važno odabrati pravi suncobran odgovarajuće kvalitete.

suncobran

Različite vrste suncobrana zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih korisnika

Iako je suncobran za plažu jedan od najpopularnijih i najrasprostranjenijih modela, različiti suncobrani mogu se koristiti u različite svrhe. Glavni razlog tome je njihova sve raznolika ponuda koja zadovoljava najzahtjevnije korisnike.

Ključne značajke kvalitetnog sjenila

UV zaštita: Svako kvalitetno sjenilo danas mora imati odgovarajući premaz koji blokira štetne UVA i UVB zrake. Suncobran za plažu s UV zaštitom sada je obavezna oprema za ljetni odmor ako želite izbjeći štetne UV zrake.

Aluminijski teleskopski stup s nagibnim okretnim elementom: Morate znati da na plažu nećete nositi samo suncobran, već i ogromnu količinu druge opreme i pribora, pa je važno da je jednostavan i lagan za nošenje. Aluminijska šipka i njen teleskopski mehanizam karakteristike su koje razlikuju visokokvalitetne suncobrane, ali ako tome dodamo nagibni element, suncobran se lako prilagođava upadnom kutu sunčevih zraka.

suncobran

Kvalitetan vrh: Za najjednostavniju moguću instalaciju važno je da vam za to nije potrebna dodatna podloga za suncobran. Odaberite suncobran za plažu s vrhom u obliku puža koji vam omogućuje da ga puno lakše instalirate na većini područja (pijesak, trava).

suncobran

Veličina sjenila: Iako danas možete dobiti sjenilo različitih dimenzija, odabir većih dimenzija definitivno je prednost. Više ljudi uživa u sjeni suncobrana. Veći suncobran omogućava višim ljudima dovoljno prostora iznad glave.

Bez obzira tražite li hladovinu na plaži s UV zaštitom ili veću hladovinu u drugim aktivnostima, presudno je pri odabiru one koja će brzo zadovoljiti potrebe i stvoriti pouzdanu hladovinu bez rušenja u naletima vjetra. Bez obzira na to, imajte na umu da kvalitetan suncobran može eliminirati barem polovicu vaših briga po neugodnim ljetnim vrućinama, pa ga odaberite pametno. U našoj ponudi pronaći ćete udobne modele sjenila koji su kvalitetni, učinkoviti i lako prenosivi.

Kišobrani trenutno dostupni:

Klasični višenamjenski suncobran koji se može koristiti na plaži, za piknik, na domaćem travnjaku za agilnost ili druge sportske aktivnosti ili bilo gdje drugdje gdje trebate učinkovitu zaštitu od sunca.

Ovu vrstu kišobrana karakterizira činjenica da je u obliku kišobrana, ima izdržljiv dvodijelni aluminijski stup, koji se brzo učvršćuje na površinu uz pomoć posebnog vrha u obliku puža.

suncobran

Sport Brella Core Blue

Suncobran za pričvršćivanje na dječja kolica, kolica za golf, stolice za ribolov, stolice za piknik i još mnogo toga. Ovaj model suncobrana smatra se jednim od najpraktičnijih. Višenamjenski je i vrlo fleksibilan. Vrlo je prikladan i lagan. Manje od tri četvrtine kilograma. Manjih je dimenzija. Površina otvorenog kišobrana je 1m2. Suncobran i dalje pruža dovoljno hlada za razne aktivnosti u kojima se možete i kretati.

suncobran

Sport Brella suncobran

suncobran

Sport Brella Ultra Blue

Sport Brella Premiere Blue

Sklopiva stolica sa suncobranom postaje sve popularnija među turistima. Sklopiva stolica s visokim i tapeciranim naslonom nudi vam maksimalnu udobnost, a određeni modeli omogućuju i podešavanje nagiba naslona i dodatnog oslonca za noge. Za potpunu UV zaštitu od sunca, UPF 50+ pruža rotirajuće sjenilo, koje nudi dovoljno sjene od užarenog ljetnog sunca. Jednostavno podešavanje suncobrana za tiho i ugodno sjedenje na stolici u hladu.

sklopiva stolica sport brella

Odgovori