Novi katalog Impulse za 2024! – profesionalne sprave za teretane, klubove i hotele

Stigao je novi katalog Impulsa sa novim linijama i obiljem ugodnih iznenađenja! Ako još razmišljate koju fitness opremu kupiti za komercijalnu ili kućnu teretanu, odmah vam nudimo argumente za lakše donošenje odluke. Blue Gym je ovlašteni distributer fitness opreme svjetski renomiranog proizvođača Impulse Health Tech, koji postiže izvanredne rezultate na zahtjevnim tržištima SAD-a, Europe i Velike Britanije. Slobodno usporedite cijene sa drugih tržišta, sve što Impulse proizvodi možete nabaviti kod nas, ali po znatno povoljnijim cijenama! Cijene u web shopu namijenjene su kupcima koji kupuju pojedinačne artikle odmah dostupne sa našeg skladišta. Ukoliko opremate kompletnu teretanu, pošaljite nam popis opreme na e-mail: shop@blue-gym.com i zatražite personaliziranu ponudu s dodatnim popustima na količinu. Opremu odaberite u najnovijem katalogu Impulsa za 2024. godinu.IF linija Impulse

Utege, šipke , girje i sve ostale dodatne rekvizite koji su vam potrebni slobodno “dodajte u košaricu”, a na stranici “Podaci za naplatu” odaberite “Plaćanje po predračunu”, u napomenu slobodno upišite “mogućnost dodatnog popusta”. U kratkom roku primiti ćete neobvezujuću personaliziranu ponudu s rokom isporuke i svim komercijalnim uvjetima.

Tržišni forte Impulsa je gotovo 40 godišnje iskustvo u proizvodnji fitness opreme, a najjači argument je ono čime se svi hvale, a samo najbolji imaju, kvaliteta i povoljna cijena! Posebno ističu da proizvodnju određenih vitalnih dijelova prepuštaju renomiranim usko specijaliziranim tvrtkama, čime se jamči vrhunska kvaliteta proizvoda.

Za estetski i funkcionalni dizajn trenažera Impulse zaslužni su europski i američki stručnjaci, pa je oprema Impulse predvodnik novih svjetskih trendova, te će zasigurno biti vizualno poboljšanje vašem fitness centru, hotelskom studiju ili drugom prostoru za vježbu.

PROČITAJTE ZANIMLJIVE POVEZANE ČLANKE:

 

 

Odgovori