Olimpijski i bumper kompleti utega

Kompleti utega su prvi korak u stvaranju vlastite kućne teretane. U kompletu su utezi do 20% povoljniji od kupovine po komadu, a naknadno s napretkom u treningu uvijek komplet možete dopunjavati dodatnim pločama i šipkama. Sa olimpijskom šipkom i olimpijskim pločama-utezima se mogu izvoditi mnoge vježbe za jačanje i oblikovanje tijela, stoga je za većinu ljudi to savršeno polazište kod opremanja kućne teretane. U ponudi imamo komplet sa gumiranim pločastim utezima od 100 kg, komplet od 130 kg i set olimpijskih šipki i utega od 160 kg. U kompletu je ponuđena ekonomična olimpijska šipka duljine 220cm i nosivosti 350kg. Za powerliftere i naprednije sportaše u ponudi imamo i kvalitetnije olimpijske šipke nosivosti do 700kg.

OLIMPIJSKI KOMPLET UTEGA OD 100 KGOLIMPIJSKI KOMPLET UTEGA OD 130 KGutezi_komplet

 

 

 

 

 

 

 

Također, nudimo vam i komplet olimpijskih poliuretanskih utega od 130 kg – uretan daje dugotrajnu kvalitetu i jednostavan je za održavanje, a istovremeno je praktički neuništiv, otporan na oštećenja, te ima finu teksturu završnog sloja koja pruža estetski privlačan izgled. Zbog svojih karakteristika, poliuretanske ploče namijenjene su profesionalnoj uporabi u klubovima, profesionalnim sportašima, hotelima i pojedincima koji traže najbolje.

svi

Komplet bumpera od 150 kg uključuje šipku za olimpijska dizanja i dovoljno bumper ploča-utega za početak treniranja crossfita i olimpijskih dizanja. Za naprednije crossfitere u ponudi imamo i komplet bumpera od 170 kg, kao i komplet bumpera u boji od 160 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši kompleti olimpijskih utega sastoje se od olimpijske šipke, gumiranih olimpijskih diskova i osigurača opruga. Bumper kompleti utega uključuju olimpijsku šipku, bumper utege i flip-lock osigurače. Uz gotovo sve komplete utega na poklon dobijate i Weiderov kožni remen za dizanje utega, veličine po vašem izboru.

IZDVAJAMO IZ PONUDE KOMPLETA UTEGA:

bumper_set_competition3

BUMPER ELITE PRO KOMPLET 160 kg + gratis flip-lock osigurači 6.165,00 kn

KOMPLET SADRŽI:
1 KOM OLIMPIJSKA ŠIPKA 220 CM/20 KG/50mm
2 KOM ZELENE BUMPER PLOČE OD 10 KG
2 KOM ŽUTE BUMPER PLOČE OD 15 KG
2 KOM PLAVE BUMPER PLOČE OD 20 KG
2 KOM CRVENE BUMPER PLOČE OD 25 KG

SVAKOM KUPCU POKLON: 1 PAR FLIP LOCK OSIGURAČA.

 

olimpijski uteg gumirani inline1Gumirani željezni utezi s olimpijskom štangom 220cm/50mm:

OLIMPIJSKI KOMPLET UTEGA OD 100 KG – 2.467.00 kn

OLIMPIJSKI KOMPLET UTEGA OD 130 KG – 3.142,80 kn

poklon svakom kupcu Weider kožni remen za dizanje utega

 

bumper set inline1Bumper utezi izrađeni u cijelosti od crne gume, sve su ploče istog dijametra od 45cm, olimpijska šipka 220cm/50mm:

BUMPER KOMPLET UTEGA 150KG – 4.410,00 kn

BUMPER KOMPLET UTEGA 170KG – 4.986,00 kn

Ploče izrađene 100% od gume, visokootporne, smanjuju buku, štite pod ili platformu, u potpunosti amortiziraju udarce te nema odbijanja prilikom naglog spuštanja na podlogu. Namijenjene za komercijalnu i osobnu uporabu, idealne za razvoj apsolutne snage, pripremu sportaša, CrossFit trening, funkcionalni trening…

Bumperi su praktički neophodni za treniranje olimpijskih dizanja poput trzaja, nabačaja i izbačaja i njihovih raznih varijacija, te mrtvog dizanja. Korištenje bumpera umjesto uobičajenih disk utega smanjuje opterećenje šipke i podloge, kao i mogućnost ozljede tijekom treninga s graničnim težinama, budući da bumper uteg možete jednostavno pustiti da padne na pod kada napor postane prevelik. Kako bi se do maksimuma smanjilo odskakanje utega i produžio vijek trajanja bumper utega, uobičajeno se pod prostora za trening oblaže gumenim podnim oblogama. Od više slojeva iste gumene obloge izrađuju se platforme za dizanje utega, što je i najkvalitetnije rješenje za svakodnevnu profesionalnu uporabu bumper utega. Trajnost bumper ploča može se značajno produžiti i pravilnim korištenjem. Posebno treba educirati korisnike, te izbjegavati ispuštanje bumper utega sa visine ako to nije zaista neophodno, naročito ako su na utegu samo najtanje bumper ploče od 5 ili 10kg.

jednoru ni uteg inline1

Komplet promjenjivih jednoručnih bučica s dvije kratke olimpijske šipke debljine 50mm i 4 kom osigurača, poklon kožni remen Weider 

OLIMPIJSKI JEDNORUČNI UTEZI 2X 24 KG – 1.296,00  kn

 

 PROČITAJTE ZANIMLJIVE POVEZANE ČLANKE:

Sportskim udrugama, klubovima i za sve veće narudžbe odobravamo dodatni popust.

PREGLEDAJTE I PREUZMITE KATALOG S NAŠOM KOMPLETNOM PONUDOM!

Svu ostalu ponudu sportske opreme možete provjeriti na našem webshopu, a pratite nas i putem Facebooka i Twittera.

Odgovori